Creveți și Andouille Jambalaya

Creveți și Andouille Jambalaya
Creveți și Andouille Jambalaya ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 2,75 USD pe porție. O porție conține 503 calorii, 27G de proteine, și 15g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, ardeiul gras, ceapa verde și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Creveți și Andouille Jambalaya, Creveți Și Andouille Quinoa Jambalaya, și Jambalaya cu creveți și cârnați Andouille pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de canola într-un cuptor olandez sau oală cu ecartament greu la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Adăugați cârnații și gătiți, amestecând ocazional, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
3
Adăugați ardeiul gras, ceapa, țelina și usturoiul și condimentați cu piper cayenne și sare și piper, după gust. Gatiti amestecand, pana se rumeneste bine, aproximativ 8 minute. Amestecați roșiile, creveții, stridiile și frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Adăugați orezul, amestecați ușor; apoi adăugați stocul. Mutați ușor lingura pe fundul oalei, pentru a vă asigura că orezul nu se lipeste. Se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe, acoperit, până când orezul a absorbit cea mai mare parte a lichidului, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Se ia de pe foc și se lasă să stea, acoperit, timp de 8 minute.
6
Pentru a servi, transferați într-un bol de servire și amestecați ceapa verde. Se condimentează cu sos fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Criteriile Ochsner Au Slăbit Rețeta Originală
8
Calorii: mai puțin de 800 392 calorii 675 calorii
9
Grăsime totală: Mai Puțin De 20gm 19.5 grame 29.4 grame
10
Grăsimi saturate: mai puțin de 8gm 6.2 gm 10.9 gm
11
Colesterol: mai puțin de 150 mg 140 mg 164 mg
12
Sodiu: mai puțin de 1000 918 mg 878 mg

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate29
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista