Creveți Înveliți Cu Slănină
Bacon-Wrapped creveți este un Hor d ' oeuvre care servește 12. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 123 calorii, 9g de proteine, și 7g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. 6475 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Simply Recipes necesită sare kosher, ulei de măsline extravirgin, coajă de tei și creveți. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este improvabil. Rețete similare sunt Creveți Înveliți Cu Slănină, Creveți înveliți în slănină, și Creveți Înveliți Cu Slănină.
Instrucțiuni
Bateți sarea, zahărul și apa până când sarea și zahărul se dizolvă.
Adăugați gheața și creveții și lăsați să stea 30 de minute (nu mai).
Scoateți creveții din saramură.
Pregătiți grătarul sau preîncălziți cuptorul: pregătiți grătarul la foc mare, direct (dacă faceți grătar) sau preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Dacă faceți grătar și folosiți frigarui subțiri de bambus sau lemn, înmuiați-le mai întâi în apă timp de 30 de minute.
Se amestecă într-un castron mic coaja de tei, sucul de lămâie, uleiul de măsline și pudra de chipotle. Amestecați creveții în amestecul de chipotle de var; asigurați-vă că fiecare bucată este bine acoperită.
Întindeți bucățile de slănină pe mai multe straturi de prosoape de hârtie pe o farfurie sigură pentru cuptorul cu microunde. Acoperiți cu un alt strat de prosop de hârtie. Cuptorul cu microunde la mare până când grăsimea de slănină începe să se topească, dar slănina este încă oarecum flexibilă, aproximativ 1 1/2 până la 2 minute.
Înfășurați creveții cu slănină: lucrând pe rând, înfășurați o jumătate de bucată de slănină parțial gătită în jurul fiecărei bucăți de creveți.
Pregătiți creveții pentru gătit: dacă faceți grătar, filetați creveții pe frigarui.
Dacă utilizați cuptorul, fixați fiecare slănină pe creveți cu scobitori.
Așezați creveții înveliți cu slănină pe o tigaie căptușită cu folie.
Periați amestecul de chipotle de var rămas pe exteriorul creveților înveliți cu slănină.
Grătiți sau coaceți creveții: Grătiți neacoperit timp de 3 minute pe fiecare parte (mai puțin sau mai mult timp în funcție de căldura grătarului) sau coaceți în cuptorul 400 F timp de 8 până la 11 minute sau până când slănina este ușor rumenită și creveții sunt fierți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.