Creveți înveliți cu dovlecei cu slănină
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați creveții înveliți cu dovlecei cu slănină. Această rețetă face 4 porții cu 594 calorii, 46G de proteine, și 43G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.75 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Un amestec de creveți, dovlecei, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați Zucchini Umplute Învelite Cu Slănină, Creveți Înveliți Cu Slănină, și Creveți Înveliți Cu Slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați busuiocul cu 2 linguri de ulei de măsline și usturoi. Condimentează ușor cu sare și piper.
Adăugați creveții și întoarceți-i la strat.
Într-un castron puțin adânc, periați Generos feliile de dovlecel pe ambele părți cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper; lasa sa stea 5 minute sa se inmoaie.
Într-o tigaie, gătiți slănina la foc moderat până se rumenesc ușor, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Lucrând la vârful unei frigărui de 12 inci, străpungeți chiar capătul unei felii de dovlecel. Rotiți dovlecelul în lateral și frigăruiți un creveți, apoi buclați felia de dovlecel în jurul creveților și străpungeți felia de dovlecel pentru a o fixa în jurul creveților.
Adăugați un alt creveți, înfășurați restul feliei de dovlecei în jurul său și fixați-l pe frigărui.
Adăugați un pătrat de slănină. Repetați filetarea, folosind încă 2 felii de dovlecei, încă 4 creveți și încă 2 pătrate de slănină. Infilați ingredientele rămase pentru a face 8 frigarui.
Aprindeți un grătar sau preîncălziți o tigaie pentru grătar. Ungeți grătarul și grătați 4 frigarui la un moment dat la foc mare timp de aproximativ 2 minute pe fiecare parte, sau doar până când creveții sunt fierți și dovleceii sunt încă crocanți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio