Creveți în supă de arahide
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal pescatarian? Creveții în supă de arahide ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.05 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 39G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 303 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, fasole, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 71%. Rețete similare sunt Creveți Satay (creveți/creveți cu sos picant de arahide), Creveți la grătar cu vinetă picantă de arahide-var, și Creveți Uscați Yee Mee Soup.
Instrucțiuni
Aduceți apa și sarea la fiert într-o oală mare.
Adăugați creveții în apă și reveniți la fierbere; gatiti la fierbere timp de 5 minute.
Scoateți creveții cu o strecurătoare și dați deoparte.
Gatiti fasolea, vinetele si bok choy in apa pana se inmoaie usor, aproximativ 3 minute.
Scurgeți și rezervați lichidul. Puneți legumele deoparte.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu; gătiți și amestecați ceapa și usturoiul în uleiul fierbinte până la parfum, aproximativ 5 minute.
Presărați pulberea achiote peste amestec; amestecați până când produceți o culoare chiar roșu-portocaliu.
Adăugați untul de arahide și continuați să amestecați până când untul de arahide s-a topit uniform în amestec. Se amestecă apa rezervată în amestec și se aduce la fierbere; gatiti la fierbere timp de 3 minute inainte de a amesteca crevetii si legumele. Continuați să fierbeți împreună încă 2 minute înainte de servire.