Creveți În Stil Grecesc Cu Ardei Umpluți Cu Feta

Creveți În Stil Grecesc Cu Ardei Umpluți Cu Feta
Creveții în stil grecesc cu ardei umpluți cu Feta ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 4 și costă $9.28 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 60g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 666 calorii. Mergeți la magazin și ridicați 2 cepe, ulei de măsline, creveți și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 160 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este minunat. Încercați Ardei umpluți greci cu brânză Feta, Ardei Umpluți În Stil Grecesc, și Ardei Umpluți În Stil Grecesc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția inferioară-mijloc și preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Combinați feta, 2 linguri ulei de măsline, suc de lămâie, coajă de lămâie, 2 linguri oregano și 2 linguri pătrunjel într-un castron mare. Condimentează cu sare și piper după gust. Se amestecă și se amestecă până se omogenizează. Umpleți ardeii cu feta și puneți-i în poziție verticală într-un suport de jalapeno sau într-o caserolă mică, unsă. În cazul acestora din urmă, folosiți folie, dacă este necesar, pentru a le menține pe loc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Lime, Suc, Plus Felii Pentru GarniturăLime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Se introduce la cuptor și se prăjește până când brânza este spumoasă și se rumeneste ușor 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Între timp, adăugați creveți, usturoi, 2 linguri ulei de măsline, 3 linguri vermut, un vârf de sare și un vârf de piper negru într-un castron mediu și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
VermutVermut
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se încălzește restul de 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie saut la foc mediu până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până la translucid, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Adăugați roșiile cherry și restul de 1/4 cană vermut. Creșteți căldura la mediu-mare și fierbeți, amestecând ocazional, până când roșiile s-au înmuiat și au format un sos subțire. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșie Verde Zebra, Feliată SubțireRoșie Verde Zebra, Feliată Subțire
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
VermutVermut
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
8
Reduceți căldura la mediu și adăugați creveți. Se amestecă, se acoperă și se gătește până când creveții sunt opaci și roz, 3 până la 8 minute, în funcție de dimensiune. Nu gătiți prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
9
Scoateți tigaia de pe foc și presărați cu mentă, oregano rămas și pătrunjel rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Serviți imediat cu ardei. Vasul poate fi servit și la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca prospera Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate58
Revista