Creveți În Stil Grecesc Cu Ardei Umpluți Cu Feta
Creveții în stil grecesc cu ardei umpluți cu Feta ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 4 și costă $9.28 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 60g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 666 calorii. Mergeți la magazin și ridicați 2 cepe, ulei de măsline, creveți și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 160 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este minunat. Încercați Ardei umpluți greci cu brânză Feta, Ardei Umpluți În Stil Grecesc, și Ardei Umpluți În Stil Grecesc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția inferioară-mijloc și preîncălziți cuptorul la 425 F.
Combinați feta, 2 linguri ulei de măsline, suc de lămâie, coajă de lămâie, 2 linguri oregano și 2 linguri pătrunjel într-un castron mare. Condimentează cu sare și piper după gust. Se amestecă și se amestecă până se omogenizează. Umpleți ardeii cu feta și puneți-i în poziție verticală într-un suport de jalapeno sau într-o caserolă mică, unsă. În cazul acestora din urmă, folosiți folie, dacă este necesar, pentru a le menține pe loc.
Se introduce la cuptor și se prăjește până când brânza este spumoasă și se rumeneste ușor 15 până la 20 de minute.
Între timp, adăugați creveți, usturoi, 2 linguri ulei de măsline, 3 linguri vermut, un vârf de sare și un vârf de piper negru într-un castron mediu și aruncați pentru a combina.
Se încălzește restul de 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie saut la foc mediu până la sclipire.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până la translucid, aproximativ 7 minute.
Adăugați roșiile cherry și restul de 1/4 cană vermut. Creșteți căldura la mediu-mare și fierbeți, amestecând ocazional, până când roșiile s-au înmuiat și au format un sos subțire. Condimentează după gust cu sare și piper.
Reduceți căldura la mediu și adăugați creveți. Se amestecă, se acoperă și se gătește până când creveții sunt opaci și roz, 3 până la 8 minute, în funcție de dimensiune. Nu gătiți prea mult.
Scoateți tigaia de pe foc și presărați cu mentă, oregano rămas și pătrunjel rămas.
Serviți imediat cu ardei. Vasul poate fi servit și la temperatura camerei.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca prospera Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio