Creveți în sos de unt de Sherry

Creveți în sos de unt de Sherry
Creveții în sos de unt de Sherry ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.78 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 314 calorii, 35g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, creveți în coajă, morcov și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sherry uscat ai putea urma acest curs principal cu Budincă de pâine și unt ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Încercați Creveți cu Sherry-sos de roșii, Supă de creveți cu Sherry, și Creveți și ciuperci cu Sherry pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într - o oală grea de 4 până la 5 litri la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi gătiți coji de creveți, amestecând, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PasteCoji De Paste
CrevețiCreveți
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați apă, jumătăți de ceapă, morcov, frunze de dafin, pătrunjel, cimbru, boabe de piper și sare și fierbeți, neacoperite, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PiperBoabe De Piper
Frunze De DafinFrunze De Dafin
PătrunjelPătrunjel
MorcovMorcov
CeapăCeapă
CimbruCimbru
ApăApă
SareSare
3
Se toarnă stocul printr-o sită mare căptușită cu un prosop de hârtie umezit într-un castron mare, aruncând solidele. Returnați stocul în oala curățată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
SitaSita
BolBol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați creveți și gătiți la foc mare (stocul va fi fierbinte, dar nu fierbe), amestecând frecvent, până când este gătit, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
StocStoc
5
Transferați creveții cu o lingură cu fante într-o tigaie mare de copt superficială, întinzându-se în 1 strat pentru a se răci rapid. Se fierbe stocul până se reduce la aproximativ 1 1/2 căni, 30 până la 40 de minute, apoi se transferă într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
6
Se amestecă făina și 1 1/2 linguri de unt până se formează o pastă, apoi se lasă deoparte. Gatiti ceapa tocata in 1 lingura de unt in oala curatata la foc moderat, amestecand, pana se inmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Adăugați Sherry și fierbeți până când lichidul se reduce la aproximativ 1/3 cană, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
8
Adăugați bulion de creveți și aduceți la foc mic, apoi reduceți focul la minim și amestecați restul de 5 1/2 linguri de unt până când sunt încorporate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De CrevețiStoc De Creveți
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
9
Se amestecă pasta de făină, puțin câte puțin, și se fierbe sosul, amestecând, până se îngroașă ușor, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
10
Adăugați suc de lămâie, creveți și sare și piper după gust și gătiți la foc moderat, amestecând, până când creveții sunt doar încălziți, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CrevețiCreveți
1
Creveții pot fi gătiți (în stoc) și stocul redus cu 1 zi înainte. Se răcește stocul, apoi se răcește creveții și stocul separat, acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
StocStoc

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista