Creveți în Adobo
Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Creveții în Adobo ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 272 calorii, 35g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $3.43 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 178 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți oregano, sare kosher, căței de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de cidru de mere, puteți urma acest fel principal cu tort de prune fără ouă , cum se face tort de prune ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este excelent. Încercați Creveți În Adobo, Cocktail Picant De Creveți Adobo, și Tacos de creveți cu sos Adobo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare din fontă uscată la foc mediu-mare.
Adăugați ardei iute; pâine prăjită, întorcându-se des, până când este doar parfumată, aproximativ 1 minut.
Folosind foarfece de bucătărie și lucrând peste un castron mediu, tăiați ardeii iute în inele de 1", rezervând semințe. Acoperiți ardeii iute cu 1/2 cană de apă fierbinte; lăsați să se înmoaie, amestecând ocazional, timp de 10 minute.
Transferați ardeii iute cu semințe și lichidul de înmuiere într-un blender.
Adăugați usturoi, oțet, 2 lingurițe de sare, oregano, chimen și zahăr și pur și până la forme de pastă netedă și groasă.
Transferați pasta de adobo într-un castron mare; adăugați creveți și aruncați până când sunt acoperite uniform.
Așezați creveții pe o foaie de copt cu margini într-un strat uniform. Se fierbe, urmărind îndeaproape și amestecând la jumătatea drumului, până când creveții sunt doar fierți și se rumenesc în pete, 4-5 minute. Se condimentează cu sare.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Mark West Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.