Creveți umpluți cu glazură de lămâie-rodie

Creveții umpluți cu glazură de lămâie-rodie ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 143 calorii, 18g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, chimen măcinat, turmeric măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 36%. Încercați Prăjituri cu ceai de lămâie Meyer cu glazură de rodie, Gogoși de rodie de afine cu glazură de rodie, și Cina Sweethearts: salată de pere și rodie și creveți cu Risotto de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti sosul, combinați primele 7 ingrediente, amestecând cu un tel.
Scoateți 2 linguri sos; pus deoparte. Rezervați sosul rămas pentru scufundare.
Preîncălziți cuptorul la 42
Pentru a pregăti creveți, coaja și devein creveți, lăsând cozile intacte.
Gatiti ceapa tocata in apa clocotita timp de 2 minute sau pana se inmoaie.
Se scurge și se clătește cu apă rece; scurgere.
Puneți ceapa într-un castron mare.
Puneți puiul într-un robot de bucătărie; procesați până se toacă grosier.
Adăugați pui, boia de ardei și următoarele 11 ingrediente (boia de ardei prin 2 căței de usturoi) la ceapă; se amestecă bine.
Așezați creveții într-un singur strat pe o foaie mare de copt acoperită cu spray de gătit. Aranjați creveții pe părțile lor, astfel încât fiecare să formeze o formă "C". Puneți o lingură de amestec de pui în centrul fiecărui creveți. Apăsați ușor amestecul de pui până atinge părțile laterale ale creveților.
Periați creveții cu 2 linguri de sos.
Coaceți la 425 timp de 10 minute sau până când creveții sunt gata și umplutura este fermă.
Se servește cu restul de 1/2 cană de sos.
Garnisiți cu crenguțe de coriandru, dacă doriți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Alois Lageder Terran Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alois Lageder Terra Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio]()
Alois Lageder Terra Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis. Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa