Creveți Toscani cu fasole albă

Creveți Toscani cu fasole albă
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal pescatarian? Creveții Toscani cu fasole albă ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 450 calorii, 17g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $ 1.57 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați frunze de busuioc, fasole cannelloni, usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Creveți furioși cu fasole albă toscană, Fasole Albă Toscană, și Shanks de miel toscan cu fasole albă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scurgeți fasolea peste un bol și rezervați lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Puneți fasolea albă într-o tigaie mare, cu suficient lichid pentru a le umezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole AlbăFasole Albă
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați 2 linguri de ulei de măsline și aduceți fasolea la foc mic. Păstrați-le calde în timp ce pregătiți creveții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
4
Încălziți 1/4 cană de ulei într-o tigaie mare la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Adăugați creveții, condimentați cu sare și gătiți aproximativ 1 minut, aruncând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
(tub Mare)(tub Mare)
6
Scoateți creveții cu clești într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
7
Adăugați usturoiul în tigaie și sotati până când usturoiul se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Adăugați fulgii serrano chile sau chili și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Ulei De Ardei Iute (ulei De Ardei Iute)3/4 Cană Ulei De Ardei Iute (ulei De Ardei Iute)
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
9
Adăugați roșia și busuiocul și amestecați scurt, apoi adăugați sucul de lămâie. Condimentează cu sare și piper. Gatiti aproximativ 1 minut, apoi amestecati crevetii. Aruncați bine și gătiți scurt pentru a reîncălzi creveții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
10
Scoateți amestecul de creveți pe o farfurie și presărați pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
11
Lingurați fasolea albă pe un platou sau pe farfurii individuale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole AlbăFasole Albă
12
Stropiți-le cu cel mai bun ulei de măsline pe care îl aveți, apoi acoperiți cu creveții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
13
Serviți cald.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi.
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un vin simplu de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale siturilor Anger, cu solurile lor de pietriș de calcar argilos, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, echilibru frumos și aciditate fină – făcându-l o plăcere absolută de a bea. Albul puternic merge bine cu pește și supă de pește, piept de bibilici sau file de vițel.
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un vin simplu de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale siturilor Anger, cu solurile lor de pietriș de calcar argilos, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, echilibru frumos și aciditate fină – făcându-l o plăcere absolută de a bea. Albul puternic merge bine cu pește și supă de pește, piept de bibilici sau file de vițel.
Depending on the soil and microclimate, Pinot gris varies from a simple everyday wine all the way up to absolute top growths. The warm, sun-exposed vineyards of the Anger sites, with their loamy limestone gravel soils, are a textbook example. The Anger Alto Adige Pinot Grigio has a noble structure, nice balance and fine acidity – making it an absolute pleasure to drink. The strong white goes well with fish and fish soup, guinea fowl breast or veal fillet.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate84
Revista