Creveți Spitfire

Creveți Spitfire
Spitfire Shrimp ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 173 de calorii, 24 g de proteine și 7 g de grăsimi. Pentru 3,36 USD per porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 9 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, primară și pescatariană. Această rețetă de la Foodnetwork necesită unt, sos de ardei cayenne, fulgi de piper și ulei de măsline. Cu un scor de lingură de 42%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ omletă de creveți/ouă prăjite cu ceapă roșie și rețetă de creveți, special pentru camioane cu creveți hawaian (creveți cu unt de lămâie cu usturoi) și special pentru camioane cu creveți hawaiani (creveți cu unt de lămâie cu usturoi).

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Preîncălziți o tigaie mare antiaderență la foc mediu-înalt.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Combinați sucul de lămâie, sosul iute, chimenul, fulgii de ardei roșu și amestecul de condimente pentru fructe de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
(dacă Folosiți Creveți Mai Mari, Tăiați Grosier)(dacă Folosiți Creveți Mai Mari, Tăiați Grosier)
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil UscatCervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
4
Căleți rapid usturoiul și eșapa în ulei și unt timp de 1 minut, adăugați creveții și gătiți 3 minute, răsturnând și întorcându-le des. Turnați creveții roz, tari, fierți din tigaia fierbinte în amestecul de condimente fierbinți și amestecați amestecul de condimente pentru a acoperi creveții uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Se ornează cu arpagic tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
6
Serviți cald sau rece.

Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio

Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio sunt alegerile mele de top pentru Creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, fie că sunt la grătar, fie că sunt prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ați putea încerca este Groth Sauvignon Blanc. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Groth Sauvignon Blanc
Groth Sauvignon Blanc
Vintage: : Mișto și lung DIN NOU ȘI DIN NOU! Ca și în cazul recoltelor 1998, 1999 ȘI 2000, aceste două cuvinte descriu recolta din 2001. Spre deosebire de recoltele anterioare, totuși, primăvara anului 2001 a lovit vițele cu cel mai rău îngheț din peste treizeci de ani! Cultivatorii care nu erau pregătiți în mod adecvat pentru înghețurile severe au fost arși (la propriu) de atacul Mamei Natură. Multe podgorii și-au pierdut recolta din cauza înghețului ucigaș, pe măsură ce nopțile reci au înghețat lăstarii fragezi și noi. Primăvara a fost urmată de o vară moderată care a permis strugurilor să se maturizeze grațios în lunile calde. Vremea plăcută de la sfârșitul toamnei a dat timp roșiilor să se înmoaie și să dezvolte culoarea și taninurile necesare vinurilor fine. În general, vintage pare să producă un vin aromat și crocant. Note ale vinificatorului: Sauvignon-ul nostru Blanc afișează caracterele finale definite de acest soi: fructul vibrant de pepene galben echilibrat de un final curat și crocant. Notele de lemn dulce adaugă o netezime bogată vinului. Sugestii de meniu: Aromele curate și crocante ale Groth Sauvignon Blanc pot fi savurate cu multe alimente diferite. Combinația clasică de stridii și Sauvignon Blanc pune în valoare calitatea citrice a vinului. Aromele afumate ale peștelui sau păsărilor la grătar subliniază aroma de pepene galben a Sauvignon Blanc. Aceste arome sunt deosebit de bune atunci când peștele sau carnea de pasăre este servită cu orice salsa de roșii sau fructe. Aromele crocante permit lui Groth Sauvignon Blanc să fie asociat cu alimente etnice care au arome fierbinți și picante de usturoi, ierburi și ardei. Multe restaurante thailandeze și indiene servesc Groth Sauvignon Blanc. Acționează ca un agent de curățare a gurii pentru aceste arome puternice. Mâncărurile vegetariene beneficiază și de aromele Sauvignon-ului nostru Blanc.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Revista