Creveți prăjiți și Bok Choy
Creveți prăjiți și Bok Choy este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 20 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 94 calorii. Pentru 57 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de tulpini bok choy, usturoi, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare includ Bok Choy, shiitake și tăiței de usturoi, Usturoi ghimbir Zucchini tăiței castron cu somon și Bok Choy, și Bok Choy Prăjit.
Instrucțiuni
Aduceți 2 1/2 căni de apă la fiert într-o oală mare. Se amestecă orezul și sarea, se acoperă, se reduce focul la minim și se lasă să gătească până când apa a fost absorbită, 5 până la 10 minute.
Se ia de pe foc, se amestecă, se acoperă și se lasă să stea 5 minute. Puf cu o furculiță; acoperiți din nou.
Bateți bulionul, sosul de soia, vinul de orez, uleiul de susan și amidonul de porumb într-un bol mediu.
Cald 1 Lingura. ulei vegetal într-o tigaie mare sau wok la foc mare.
Adăugați creveți și gătiți, amestecând, până când sunt doar roz, aproximativ 2 minute.
Transferați într-un castron.
Adăugați restul de 2 linguri. ulei vegetal la tigaie împreună cu ghimbir, usturoi și scallions. Gatiti, amestecand, pana cand este parfumat, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați bok choy și gătiți, amestecând, până se înmoaie, 3 până la 5 minute.
Întoarceți creveții în tigaie și turnați amestecul de sos de soia. Gatiti, amestecand, pana cand sosul se ingroasa usor, aproximativ 2 minute.
Serviți imediat, peste orez.