Creveți prăjiți Trinidadieni chinezi cu rom

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați creveții prăjiți Trinidadieni chinezi cu rom. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 485 calorii, 49G de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Pentru $5.94 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Un amestec de piper măcinat, usturoi, ketchup și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma romul, puteți urma acest fel principal cu Bile De Rom ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Creveți chinezi prăjiți cu mazăre de zăpadă, Creveți prăjiți cu ouă și arpagic Chinezesc, și Broccoli Chinezesc Prăjit.
Instrucțiuni
Folosind foarfece de bucătărie, tăiați cojile de creveți cu două treimi din lungime pe spatele creveților.
Scoateți picioarele și devein creveții, lăsând cojile și cozile aprinse. Într-un castron mediu aruncați creveții cu sucul de lămâie pentru câteva secunde. Clătiți creveții, scurgeți și așezați pe o farfurie tapetată cu prosoape de hârtie. Cu mai multe prosoape de hârtie uscați creveții. Într-un castron mic combinați ketchup-ul, romul, sosul de soia și piperul alb măcinat.
Încălziți un wok cu fund plat de 14 inci sau o tigaie de 12 inci la foc mare până când o perlă de apă se vaporizează în decurs de 1 până la 2 secunde de la contact. Rotiți în ulei, adăugați usturoiul și ghimbirul, apoi, folosind o spatulă metalică, amestecați 10 secunde sau până când aromatele sunt parfumate. Împingeți aromaticele pe părțile laterale ale wok-ului, adăugați cu grijă creveții și întindeți-le uniform într-un singur strat în wok. Gatiti netulburat 1 minut, lasand crevetii sa inceapa sa se prajeasca.
Se presară sarea și se prăjește 30 de secunde sau până când creveții încep să devină portocalii.
Adăugați roșiile, ardeii grași și ceapa și prăjiți 1 minut sau până când creveții au devenit aproape total portocalii. Rotiți amestecul de ketchup în wok și prăjiți 1 minut sau până când creveții sunt doar fierți și sosul acoperă creveții. Se amestecă coriandrul.
De la prăjirea la marginea cerului: ghidul final al măiestriei, cu rețete și povești autentice de Grace Young. Copyright 2010 de Grace Young; fotografie alimentară copyright 2010 de Mark Needham. Retipărit cu permisiunea Simon & Schuster, Inc, NY.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.