Creveți prăjiți Thailandezi cu roșii, busuioc și nucă de cocos
Creveții tăiați Thailandezi cu roșii, busuioc și nucă de cocos necesită în jur 25 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 337 calorii, 27G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,99 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, suc de lămâie, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma orezul fiert, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Pentru Micul Dejun ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 46%. Încercați Creveți prăjiți Thailandezi cu roșii, busuioc și nucă de cocos, Creveți de busuioc în stil thailandez cu orez de busuioc-nucă de cocos, și Thai Nucă De Cocos Curry Busuioc Creveți - 6 Puncte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În tigaie de 10 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Gatiti crevetii si ceapa in ulei 2 minute, amestecand constant. Se amestecă pasta de curry; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Curry
Creveți
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Se amestecă roșiile, sucul de lămâie și zahărul brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Suc De Lămâie
Tomate
3
Se încălzește până la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 1 minut. Se amestecă laptele de cocos și busuiocul.
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.