Creveți prăjiți cu Okra și var
Această rețetă servește 4 și costă 23 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 213 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, coriandru, var și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Creveți prăjiți și Okra, Creveți prăjiți la cuptor și Okra Louisiana Po ' Boys, și Omletă de creveți / ouă prăjite cu ceapă roșie și Rețetă de creveți.
Instrucțiuni
Așezați creveții într-un castron cu sucul, zahărul și un vârf de sare. Aruncați pentru a acoperi și lăsați la marinat timp de 5 minute.
Puneți uleiul și untul într-o tigaie antiaderentă și dați focul la mare. Când spuma de unt dispare, adăugați creveții și marinada și gătiți, amestecând sau aruncând, până când creveții se rumenesc ușor, aproximativ 3 minute (acest lucru se va întâmpla rapid, deoarece zahărul se va carameliza rapid).
Folosiți o lingură cu fante pentru a transfera creveții pe o farfurie, apoi readuceți tigaia în aragaz.
Adăugați okra și gătiți 3 până la 5 minute, amestecând ocazional, până se rumenesc ușor și se crispează. Dacă se pare că okra va aglomera tigaia cu care lucrați, gătiți în loturi.
Adăugați aproximativ 1/2 cană de apă în tigaie și, la foc mare, răzuiți pentru a slăbi bucățile rumenite.
Adăugați coriandru în tigaie, amestecați totul scurt, apoi transferați okra și coriandru într-un platou de servire. Se acoperă cu creveții sotati și se toarnă sosul de tigaie peste tot. Sare după gust, garnisiți cu pene de var și serviți imediat.
Folosiți o lingură cu fante pentru a transfera creveții pe o farfurie, apoi readuceți tigaia în aragaz.
Adăugați okra și gătiți 3 până la 5 minute, amestecând ocazional, până se rumenesc ușor și se crispează. Dacă se pare că okra va aglomera tigaia cu care lucrați, gătiți în loturi.
Adăugați aproximativ 1/2 cană de apă în tigaie și, la foc mare, răzuiți pentru a slăbi bucățile rumenite.
Adăugați coriandru în tigaie, amestecați totul scurt, apoi transferați okra și coriandru într-un platou de servire. Se acoperă cu creveții sotati și se toarnă sosul de tigaie peste tot. Sare după gust, garnisiți cu pene de var și serviți imediat.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio