Creveți + Prosciutto
Creveți + Prosciutto este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 130 calorii. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, marmeladă de portocale, prosciutto și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Creveți + Prosciutto, Shack ' s Shrimp cu Prosciutto și busuioc, și Prosciutto Înfășurat Creveți Glazurate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați creveții, marmelada decojită, portocala și sucul proaspăt de lămâie, aruncând bine. Marinați 15 minute la frigider; preîncălziți broiler.
Tăiați prosciutto în fâșii subțiri; înfășurați 1 bandă în jurul mijlocului fiecărui creveți acoperit cu marinată. Creveți prăjiți, la 6 inci de căldură, aproximativ 2-3 minute; serviți imediat.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Mark West Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.