Creveți Pocați Cu Miere, Ridichi, Jicama Și Scallions
Creveții braconați cu miere, ridichi, Jicama și Scallions sunt un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 30 de porții. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 21 calorii. Mergeți la magazin și ridicați creveți, sos de pește, jicama și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 4 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Jicama la grătar, ridichi, Scallions și pui cu "Chimichurri" în stil asiatic, Salată De Cartofi Roșii Cu Scallions Și Ridichi, și Fidea Soba Cu Varză, Ridichi Și Scallions.
Instrucțiuni
Radeți fin suficient ghimbir pentru a produce 1/2 linguriță; pus deoparte.
Tăiați ghimbirul rămas în felii de 1/4 inch. Aduceți la fiert 5 căni de apă, ghimbir feliat, boabe de piper și 3 linguri de suc de lămâie, acoperite. Reduceți căldura la minim și adăugați creveți. Acoperiți și braconați până când sunt fierte, amestecând ocazional, aproximativ 4 minute (nu lăsați lichidul să fiarbă).
Scurgeți, aruncați ghimbirul și boabele de piper și puneți creveții într-un castron cu apă cu gheață timp de 5 minute.
Scurgeți creveții; la frigider cel puțin 15 minute și până la 1 zi. Curățați, devein și tăiați creveții pe jumătate orizontal.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio