Creveți picante din Alaska cu busuioc prăjit
Această rețetă face 8 porții cu 129 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Dacă 56 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., creveții picante din Alaska cu busuioc prăjit ar putea fi un super vegan rețetă pentru a încerca. Un amestec de sare kosher, praf de chili, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Creveți La Grătar, Creveți la fața locului din California cu condimente thailandeze, și Linguine Cu Creveți La Fața Locului Santa Barbara.
Instrucțiuni
Combinați ingredientele și puneți-le deoparte în recipient. Curățați creveții, dar lăsați cozile intacte. Condimentează liberal cu sare și piper. Dragați creveții în amestecul de făină până când sunt bine acoperiți; apoi agitați-le pentru a îndepărta excesul.Puneți o tigaie mare din fontă sau antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ulei de măsline în tigaie și încălziți-l până aproape de fumat.
Puneți niște creveți în tigaieun singur strat.
Lăsați creveții să înceapă să se caramelizeze, aproximativ 1 minute de MC, apoi întoarceți-i și gătiți încă un minut sau cam așa ceva. Mutați-le pe o farfurie de servire în timp ce gătesc. Lucrați în loturi, dacă este necesar, adăugați mai mult ulei de măsline în tigaia deja fierbinte, după cum este necesar.
Adăugați usturoiul feliat, amestecându-l în ulei până se rumenesc ușor.
Adăugați ardei iute și lăsați-i să se înmoaie.
Adăugați busuiocul și stați înapoi, deoarece va apărea și va pulveriza.
Lăsați-l să devină crocant, mai puțin de un minut, apoi opriți focul.
Adăugați coaja de portocală în tigaia sote. Condimentați cu sare și piper, apoi lingurați acest amestec peste creveți.