Creveți Picante Cu Coriandru Și Var

Creveți Picante Cu Coriandru Și Var
Creveți picant cu coriandru și Var este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 231 calorii, 46G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru $4.6 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 59 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână boia, sare, pudră de curry și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma pudra de curry, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Curry cu Mango și fistic ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Tacos picant de creveți cu usturoi Cilantro Lime Slaw, Salată de creveți la grătar Chipotle Lime în pansament de lime Cilantro, și Creveți De Lime Cilantro.

Instrucțiuni

1
Pentru a face condimentul, amestecați sarea, boiaua, chimenul, pudra de curry, cayenne și scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Măr Suplimentar OpționalMăr Suplimentar Opțional
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
(tub Mare)(tub Mare)
2
Presărați peste creveți și aruncați pentru a combina.Pentru grătar: Preîncălziți grătarul la foc mediu și pulverizați cu spray de gătit pentru a preveni lipirea creveților. Puneți creveții pe frigarui și puneți-i pe grătar timp de 1 până la 2 minute (până la roz), apoi întoarceți-i și gătiți încă 30 de secunde până la 1 minut, în funcție de modul în care vă plac. Strângeți sucul de lămâie deasupra și garnisiți cu coriandru tocat, dacă doriți.Pentru prăjirea în tigaie: într-o tigaie mare, topiți aproximativ o lingură de unt ușor la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Unt BătutUnt Bătut
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Adăugați creveți și gătiți, amestecând ocazional timp de aproximativ 3 până la 5 minute. Creveții ar trebui să fie Opaci pe tot parcursul. Strângeți sucul de lămâie deasupra și garnisiți cu coriandru tocat, dacă doriți. Bucurați-vă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Revista