Creveți Phyllo cu sosuri de scufundare

Creveți Phyllo cu sosuri de scufundare
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete pescatariene la repertoriul dvs., Phyllo Phyllo Phyllo with Dipping Sos ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 53 de cenți per porție , primești o garnitură care servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine , 8 g de grăsimi și un total de 116 calorii . Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Dacă aveți sare, cățel de usturoi, pastă de chili thai și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor foarte prost (dar încă reparabil) de 0% . Rețete similare includ Baby Brie Wedge In Phyllo , Broccoli and Cheese Phyllo Pie , și Little phyllo prajituri cu mure .

Instrucțiuni

1
Curățați și devineți creveții, lăsând cozile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
2
Se presară cu sare și piper. Stivuiți șase foi de aluat filo pe o suprafață de lucru; ungeți foaia de deasupra cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă Thailandeză De Chili RoșuPastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
3
Tăiați în 12 benzi din partea lungă.
4
Așezați câte un creveți pe fiecare fâșie; se rostogolește. Într-o tigaie mare, la foc mediu, gătiți creveții în ulei timp de 2-3 minute pe fiecare parte sau până când creveții devin roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Într-un castron mic, amestecați ingredientele pentru sosul de lămâie cu coriandru. Într-un alt castron, combinați maioneza și pasta de chili.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De ChiliPastă De Chili
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Serviți sosurile cu creveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista