Creveți Murați
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați creveții murați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 10 și costă $ 2.51 pe portie. O porție conține 136 calorii, 24g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, ceapă, creveți și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 36 de ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Creveți Murați, Creveți Murați, și Creveți Murați.
Instrucțiuni
Aduceți apa la fiert într-o cratiță mare.
Adăugați creveții și gătiți până la roz, nu mai mult de 3 până la 5 minute.
Scurgeți bine și clătiți în apă rece pentru a preveni gătirea ulterioară. Cojiți și devein creveți, lăsând cozile aprinse. Într-un borcan mare de sticlă etanș (aproximativ 1 1/2 quarts *) strat creveți și ceapă și top fiecare strat cu piper negru măcinat, boabe de piper, frunze de dafin și un cățel de usturoi. Păstrați stratificarea până când borcanul este plin de aproximativ 2/3.
Se toarnă oțet și suc de lămâie peste straturi până când borcanul este aproape plin. Lăsați spațiu în partea de sus, astfel încât să puteți agita ușor borcanul pentru a remixa ingredientele. Sigilați bine borcanul și răciți - l timp de câteva zile până la 2 săptămâni. Întoarceți borcanul cu susul în jos pentru a remixa în fiecare zi sau cam așa ceva.
Serviți răcit ca aperitiv.
* Notă: pentru creveții mai mari este posibil să aveți nevoie de un borcan mai mare și să ajustați ingredientele în consecință.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi.
![Certificat biodinamic și practicant din 1998, Domaine deține 35,5 acri de podgorii în peste 88 de parcele separate răspândite în satele Epfig, Nothalten, Itterswiller, Ribeauvill XV și alb XV. Strugurii sunt recoltați manual, presați ușor și fermentați cu drojdii indigene până se usucă complet. Vinul este apoi îmbătrânit, sur lie, în butoaie vechi de stejar de 228 L, timp de 9 luni.]()
Certificat biodinamic și practicant din 1998, Domaine deține 35,5 acri de podgorii în peste 88 de parcele separate răspândite în satele Epfig, Nothalten, Itterswiller, Ribeauvill XV și alb XV. Strugurii sunt recoltați manual, presați ușor și fermentați cu drojdii indigene până se usucă complet. Vinul este apoi îmbătrânit, sur lie, în butoaie vechi de stejar de 228 L, timp de 9 luni.
Certified Biodynamic and practicing since 1998, the Domaine owns 35.5 acres of vineyards in over 88 separate plots spread over the villages of Epfig, Nothalten, Itterswiller, Ribeauvillé, and Albé. The grapes are hand harvested, pressed gently and fermented with indigenous yeasts until fully dry. The wine is then aged, sur lie, in old 228 L oak barrels, for 9 months.