Creveți Marinați La Grătar

Marinat creveți la grătar este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 372g de proteine, 97G de grăsime, și un total de 2487 calorii. Pentru $37.91 pe portie, această rețetă acoperă 60% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este plăcută de 137 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare, oțet de vin, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Creveți Marinați La Grătar, Creveți Marinați La Grătar, și Creveți La Grătar Ușor Marinați.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați toate ingredientele, cu excepția creveților și bateți până se combină.
Adăugați creveți în castron și amestecați până când sunt acoperite uniform. Acoperiți și dați la frigider timp de 30 de minute până la 1 oră, amestecând de câteva ori.Preîncălziți grătarul la foc mediu. Înfășurați creveții pe frigarui, străpungând o dată lângă coadă și o dată lângă cap. Aruncați marinada rămasă
Grătar ușor cu ulei. Gatiti crevetii pe gratar preincalzit timp de 2 pana la 3 minute pe fiecare parte sau pana cand sunt fierti si Opaci.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.