Creveți marinați cu citrice cu ceapă la grătar și salată de portocale

Citrus-marinat creveți cu gratar-ceapa si salata de portocale este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian rețetă cu 6 porții. Pentru $2.79 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 197 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, suc de lămâie, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Somon la grătar marinat cu citrice cu salată Tabbouleh, Sandvișuri cu friptură la grătar cu Năsturel marinat, ceapă și salată de roșii, și Salată de porumb la grătar cu creveți marinați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, combinați sucul de portocale cu usturoiul, sosul adobo și 1 lingură de suc de lămâie.
Adăugați creveții, condimentați cu sare și piper; lăsați să stea la temperatura camerei timp de 10 minute.
Preîncălziți o tigaie pentru grătar. Infilați feliile de ceapă pe frigarui pentru a le ține împreună.
Ungeți ceapa cu puțin ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Grătiți feliile la foc mare, rotind o dată, până se înmoaie și se carbonizează, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Lăsați să se răcească ușor, apoi tocați grosolan ceapa și transferați-le într-un castron mediu.
Adăugați portocalele feliate, chipotles, coriandru și restul de 1 lingură de suc de lămâie. Se condimentează cu sare și piper.
Scurgeți și filetați creveții pe 6 frigarui metalice.
Ungeți ușor cu uleiul de măsline rămas și grătiți la foc moderat, rotind ocazional, până când este carbonizat în pete, aproximativ 5 minute.
Serviți creveții cu ceapa și salata de portocale.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.