Creveți Marinara peste Linguine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați creveții Marinaran peste Linguine. O porție conține 789 calorii, 42G de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $ 3.7 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și pescatarian dieta. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, ulei de măsline, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Linguine de creveți într - un sos de roșii și Feta (aka Linguine Saganaki de creveți), Sos Marinara cu Linguine, și Squid În Sos Marinara Peste Linguine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului.
Se scurge și se lasă deoparte (sau se dă la frigider până mai târziu în săptămână).
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare. Într-un robot de bucătărie, pulsează șalotele și usturoiul până se toacă.
Adăugați șobolani și usturoi în tigaie și sotati timp de 1 minut.
Adăugați oregano, busuioc și fulgi de ardei roșu și amestecați pentru a acoperi.
Adăugați roșiile tăiate cubulețe și sosul de roșii și aduceți amestecul la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți 10 minute. La sosul fierbinte, adăugați creveți, acoperiți tigaia și fierbeți timp de 2 minute, până când creveții sunt roz aprins și fierți.
Se toarnă sosul peste linguină și se servește cu verdeață de muștar ofilită.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați usturoiul și gătiți 1 minut.
Adăugați zahăr brun și gătiți până se topește zahărul, aproximativ 2 minute.
Adăugați verdeață de muștar și 2 linguri de apă, acoperiți tigaia și aburiți timp de 2 până la 3 minute până când verdele se ofilesc. Condimentează, după gust, cu sare și piper negru măcinat.
Așezați căței de usturoi în vasul unui robot de bucătărie. Pulse până când usturoiul este tocat fin. Puneți usturoiul tocat într-un borcan și turnați suficient ulei pentru a acoperi usturoiul. Sigilați bine și păstrați-l la frigider până la 1 săptămână.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio