Creveți La Grătar Din New Orleans

Creveți La Grătar Din New Orleans
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați creveții de grătar din New Orleans. Această rețetă servește 8. O porție conține 483 calorii, 47G de proteine, și 29G de grăsime. Pentru $ 5.2 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, boia de ardei, condimente creole și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Creveți La Grătar Din New Orleans, Creveți De Bere La Grătar Din New Orleans, și New Orleans-Stil Gratar Creveți Po ' Boy.

Instrucțiuni

1
Întindeți creveții într-o tigaie de broiler superficială, căptușită cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
2
Combinați untul și următoarele 12 ingrediente într-o cratiță la foc mic, amestecând până se topește untul și turnați peste creveți. Acoperiți și răciți 2 ore, întorcând creveții la fiecare 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Coaceți, neacoperit, la 400 timp de 20 de minute; întoarceți o dată.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Serviți cu pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Santi Sortesele Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate15
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista