Creveți la grătar cu ulei de usturoi

Crevetii Sarati la gratar cu ulei de usturoi ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 8. O porție conține 457 calorii, 28G de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $3.7 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți boabe de piper, vin, creveți și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Epicurious. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Creveți La Grătar Cu Ulei De Usturoi, Frigarui de creveti sarati cu Salsa Tomatillo-Avocado si felii de lamaie la gratar, și Ulei de scufundare a pâinii cu usturoi și ierburi în stil Restaurant.
Instrucțiuni
Se amestecă 1 cană de apă cu gheață și 1/3 cană de sare într-o cratiță mică la foc mare până când sarea se dizolvă, aproximativ 5 minute.
Transferați apa sărată într-un castron mare.
Se amestecă în vin, 2 foi de dafin, lămâie tocată, boabe de piper și 7 căni de apă rămase, apoi creveți. Se răcește cel puțin 15 minute și până la 1/2 oră.
Între timp, pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
Bateți uleiul și usturoiul într-un castron mic pentru a amesteca.
Scurgeți creveții, clătiți și scurgeți bine. Folosind foarfece de bucătărie, tăiați cojile în centrul părții din spate și devein, lăsând cojile intacte. Creveți la grătar în scoici până când sunt carbonizați și doar Opaci, 3 până la 4 minute pe fiecare parte. Pâinea la grătar până începe să se rumenească, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Transferați creveții într-un alt castron mare.
Adăugați jumătate de ulei de usturoi și aruncați pentru a acoperi. Creveți movilă pe platou.
Garnisiți cu restul de 4 foi de dafin și pene de lămâie.
Se servește cu pâine la grătar și ulei de usturoi rămas.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Scarpetta Pinot Grigio. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
![Scarpetta Pinot Grigio]()
Scarpetta Pinot Grigio
Culoare paie deschisă, cu doar un indiciu de somon. Arome atât de fructe de piatră, cât și de pepene galben. Arătând capacitatea lui Pinot Grigio de a fi ușor pe picioare, dar complex. Pepene galben și fructe de piatră cu minerale și corp mediu. Pinot Grigio are o gamă atât de mare. Minunat de unul singur ca aperitivo, cu pește ușor la grătar precum sashimi, pesce crudo sau ceviche.