Creveți La Grătar Cu Sos Picant De Tamarind

Creveți la grătar cu sos picant Tamarind scufundare este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 108 calorii. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 14 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de ulei de canolan, pastă de tamarind, pastă de tamarind și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Creveți la grătar Cajun cu sos picant, Creveți la grătar cu sos de Tamarind, și Creveți de nucă de cocos cu sos picant de Mango.
Instrucțiuni
Se amestecă ingredientele rămase într-un castron. Creveți la grătar până la fiert, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Se servește cu sos de scufundare pe lateral.
Se amestecă ingredientele rămase într-un castron. Creveți la grătar până la fiert, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Se servește cu sos de scufundare pe lateral.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca prospera Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio