Creveți la grătar cu sos de usturoi-Chili

Creveții la grătar cu sos de usturoi-Chili ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian are 261 calorii, 32g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 3. Pentru $5.09 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 11 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de creveți jumbo, ardei Chile Thailandezi, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, care este solid. Încercați Creveți Chili-usturoi cu tăiței chinezi, Creveți Cu Lămâie, Chili, Usturoi Și Feta, și Pui la grătar cu sos de chili-usturoi de mure pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar în aer liber la foc mediu; ungeți ușor grătarul.
Gătiți creveții pe grătarul fierbinte până când sunt roz aprins la exterior și carnea nu mai este transparentă în centru, 5 până la 10 minute. Aranjați creveții pe un platou de servire.
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu. Prăjiți usturoiul în uleiul încins până se rumenesc, 7 până la 10 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă iarba de lămâie, ardeii chile, șalota, frunzele de tei, sosul de pește, sucul de lămâie și pasta de ardei iute în usturoi; aruncați pentru a combina. Puneți sosul peste creveți.
Se ornează cu menta pentru a servi.