Creveți la grătar cu sos de Tamarind

Creveți la grătar cu sos de Tamarind este un fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 691 calorii, 23g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați tamarindul dintr-un bloc flexibil, rădăcini și/sau tulpini de coriandru, ulei de arahide și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până tamarind ai putea urma acest curs principal cu Cupcakes de Ziua Îndrăgostiților ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Creveți La Grătar Cu Sos Picant De Tamarind, Creveți și Avocado în sos de Tamarind, și Creveți Și Avocado În Sos De Tamarind pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul pentru gătit.
Înmuiați creveții (încă în scoici) în apă sărată 5 minute, apoi clătiți bine într-o strecurătoare.
Așezați tamarindul într-un castron cu apă și frecați cu degetele pentru a dizolva pulpa.
Se toarnă printr-o sită într-un castron, apăsând puternic pe solide și se aruncă solidele.
Încălziți uleiul într-o cratiță mică și grea la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi gătiți pasta de coriandru și usturoiul, amestecând, până când sunt parfumate. Se amestecă sosul fierbinte, 3 linguri suc de tamarind, zahăr de palmier și sos de pește. Se fierbe până se îngroașă până la consistența siropului ușor, aproximativ 3 minute.
Tăiați cojile de creveți cu foarfeca în centrul spatelui, de la capătul larg până la a doua până la ultima secțiune a cozii. Creveți fluture în cochilii lor, făcând o incizie profundă de-a lungul lungimii spatelui, unde sunt tăiate cochilii, și devein.
Grătiți creveții pe părțile laterale pe un raft Uns cu ulei setat la 5 până la 6 inci peste cărbuni strălucitori până când cojile sunt roz și ușor carbonizate, iar creveții sunt doar gătite, 3 până la 4 minute pe fiecare parte. (Alternativ, grătiți creveții într-o tigaie fierbinte, bine condimentată, la foc moderat.)
Puneți sosul de tamarind peste creveți (încă în scoici) într-un vas de servit.
Sosul de Tamarind poate fi făcut cu 2 ore înainte și păstrat, acoperit, la temperatura camerei.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Caposaldo Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.