Creveți la grătar cu sos de Tamarind

Creveți la grătar cu sos de Tamarind
Creveți la grătar cu sos de Tamarind este un fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 691 calorii, 23g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați tamarindul dintr-un bloc flexibil, rădăcini și/sau tulpini de coriandru, ulei de arahide și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până tamarind ai putea urma acest curs principal cu Cupcakes de Ziua Îndrăgostiților ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Creveți La Grătar Cu Sos Picant De Tamarind, Creveți și Avocado în sos de Tamarind, și Creveți Și Avocado În Sos De Tamarind pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți grătarul pentru gătit.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Înmuiați creveții (încă în scoici) în apă sărată 5 minute, apoi clătiți bine într-o strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PasteCoji De Paste
CrevețiCreveți
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
1
Așezați tamarindul într-un castron cu apă și frecați cu degetele pentru a dizolva pulpa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamarindTamarind
ApăApă
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se toarnă printr-o sită într-un castron, apăsând puternic pe solide și se aruncă solidele.
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
3
Încălziți uleiul într-o cratiță mică și grea la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi gătiți pasta de coriandru și usturoiul, amestecând, până când sunt parfumate. Se amestecă sosul fierbinte, 3 linguri suc de tamarind, zahăr de palmier și sos de pește. Se fierbe până se îngroașă până la consistența siropului ușor, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De TamarindSuc De Tamarind
Sos De PeșteSos De Pește
Zahăr De PalmierZahăr De Palmier
Sos FierbinteSos Fierbinte
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
UsturoiUsturoi
SiropSirop
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
1
Tăiați cojile de creveți cu foarfeca în centrul spatelui, de la capătul larg până la a doua până la ultima secțiune a cozii. Creveți fluture în cochilii lor, făcând o incizie profundă de-a lungul lungimii spatelui, unde sunt tăiate cochilii, și devein.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Coji De PasteCoji De Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
2
Grătiți creveții pe părțile laterale pe un raft Uns cu ulei setat la 5 până la 6 inci peste cărbuni strălucitori până când cojile sunt roz și ușor carbonizate, iar creveții sunt doar gătite, 3 până la 4 minute pe fiecare parte. (Alternativ, grătiți creveții într-o tigaie fierbinte, bine condimentată, la foc moderat.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PasteCoji De Paste
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
Puneți sosul de tamarind peste creveți (încă în scoici) într-un vas de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamarindTamarind
Coji De PasteCoji De Paste
CrevețiCreveți
SosSos
1
Sosul de Tamarind poate fi făcut cu 2 ore înainte și păstrat, acoperit, la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamarindTamarind
SosSos

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Caposaldo Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista