Creveți la grătar cu sos de citrice-Sambal-Oelek
Creveți la grătar cu sos de citrice-Sambal-oelek ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 8 și costă $ 4.77 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 46G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 350 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de sambal oelek, ulei de măsline, suc de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Creveți la grătar cu sos de citrice-sambal-oelek, Sambal Oelek Seitan Wings, și Sambal javanez cu creveți la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, bateți sambal oelek cu sucul de lămâie, sucul de lămâie, sucul de portocale și oregano.
Se amestecă 1/2 cană de ulei de măsline și se condimentează cu sare și piper.
Aprindeți un grătar sau preîncălziți o tigaie pentru grătar.
Ungeți creveții cu ulei și condimentați cu sare și piper. Grătiți creveții la foc moderat, rotind o dată, până când sunt fierți, aproximativ 8 minute.
Transferați creveții în farfurii și lingurați pansamentul deasupra.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Mark West Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.