Creveți la grătar cu maioneză de usturoi
Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 183 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Dacă aveți frigarui de bambus, sare și piper, boia de ardei și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Somon la grătar cu maioneză de usturoi, Somon la grătar cu maioneză de usturoi pentru 2, și Shish Tawook (frigarui de pui la gratar) wirth prăjită usturoi avocado Mayo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la mediu.
Se usucă creveții cu prosoape de hârtie și se așează pe frigarui de bambus.
Ungeți creveții cu pansament de 1/4 cană, presărați cu o cantitate generoasă de sare și piper și așezați pe grătar.
Grătați 2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până când creveții sunt opaci și fierți. Ungeti o dată, dacă se dorește.
Într-un castron mic, combinați maioneza cu restul de 1 lingură de sos de usturoi prăjit, 1 linguriță de usturoi tocat și 1 linguriță de ardei.
Serviți ca o baie pentru creveți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.