Creveți la grătar cu fenicul și lămâie
Creveți la grătar cu fenicul și lămâie este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 151 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați creveți, suc de lămâie, semințe de fenicul și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este bun. Încercați Fenicul La Grătar Cu Ulei De Lămâie, Creveți la grătar cu ierburi și spanac ofilit cu fenicul, și Frigarui de creveti la gratar cu salata tocata de fenicul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați 8 frigarui de bambus în apă caldă timp de 30 de minute; scurgere. Introduceți 2 frigarui de bambus prin 2 creveți, astfel încât frigăruile să formeze un X; repetați cu creveții rămași. Frecați creveții frigăruiți cu 1 linguriță de ulei.
Într-un castron mediu, combinați feniculul feliat, fisticul, sucul de lămâie, coaja de lămâie și 2 1/2 linguri de ulei de măsline. Într-o tigaie mică uscată, prăjiți semințele de fenicul la foc moderat, amestecând, până când sunt parfumate, aproximativ 3 minute.
Adăugați semințele în salata de fenicul și condimentați cu sare, piper și zahăr.
Încălziți restul de 1/2 linguriță de ulei de măsline în tigaia mică.
Adăugați șalota și gătiți la foc moderat, amestecând, până se înmoaie.
Se ia de pe foc și se amestecă roșia și pepenele verde.
Se transferă într-un castron mic și se amestecă busuiocul tocat.
Încălziți o tigaie pentru grătar. Condimentați creveții cu sare și piper și grătiți la foc mare până când sunt opaci, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Puneți salata de fenicul pe 4 farfurii. Puneți frigăruile de creveți pe fenicul, acoperiți cu o lingură de salsa și serviți imediat.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.