Creveți la grătar cu cărbune și Calamari cu lămâi la grătar și roșii afumate-gust de măsline negre

Creveți la grătar cu cărbune și Calamari cu lămâi la grătar și roșii afumate-gust de măsline negre
Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da cărbune creveți la grătar și Calamari cu lămâi la grătar și roșii afumate-măsline negre savura un try. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 727 calorii, 7g de proteine, și 72g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 2,72 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați roșii de prune, usturoi, frunze de pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Charcoal Grilled Chicken Sinaloa-stil cu porumb la gratar, fasole neagră și quinoa savura, Halibut cu roșii la grătar și gust de măsline, și Somn la grătar cu gust de roșii de măsline pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: chips-uri hickory mână 6-inch frigarui din lemn, înmuiate în apă rece, cel puțin 1 oră
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui Din LemnFrigarui Din Lemn
3
Pentru gust: înmuiați chipsurile hickory în apă timp de cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
4
Puneți o mână de cărbuni fierbinți în fundul unui fumător. Împrăștiați jetoanele hickory peste partea de sus. Puneți o încercare de gheață pe grătarul de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
5
Puneți grătarul de gătit deasupra tăvii de gheață. Odată ce temperatura fumătorului atinge 100 de grade F, periați roșiile cu ulei de canola, condimentați cu sare și piper și puneți-le pe grătarul superior. Închideți fumătorul și fumați roșiile timp de 10 până la 20 de minute, în funcție de cât de fum le doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
Echipamente pe care le vei folosi
Tava Pentru Cuburi De GheațăTava Pentru Cuburi De Gheață
6
Tăiați gros roșiile, puneți-le într-un bol și adăugați uleiul de măsline, măslinele, mărarul, sucul de lămâie, pătrunjelul, oțetul, mierea, ceapa și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
MărarMărar
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
7
Lăsați gustul să stea la temperatura camerei până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
8
Pentru fructele de mare: pregătiți un grătar de cărbune cu cel puțin 30 de minute înainte de gătit, aprinzând un demaror de coș umplut cu lemn tare și lăsați să ardă până când este acoperit cu cenușă cenușie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
9
Aruncați creveții și calamarii cu sucul de lămâie, uleiul de măsline și usturoiul și lăsați la marinat 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
CalmarCalmar
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
10
Ungeți partea tăiată a fiecărei jumătăți de lămâie cu ulei de canola și presărați sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
11
Frigărui tentaculele de creveți și kalamari pe diferite frigarui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
12
Se presară cu sare și piper. Grătați creveții aproximativ 2 minute pe fiecare parte și tentaculele calamari timp de aproximativ 30 de secunde pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
CalmarCalmar
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
13
Puneți corpurile calamari direct pe grătar și gătiți timp de aproximativ 15 secunde pe fiecare parte. Gratiți lămâile, tăiate în jos, până când sunt ușor carbonizate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalmarCalmar
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
14
Scoateți pe un platou.
15
Aranjați frigarui și corpurile pe un platou mare. Top cu gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
16
Stropiți puțin mai mult ulei de măsline deasupra și strecurați o jumătate de lămâie la grătar peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
17
Încingeți platoul cu lămâile rămase la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie

Ingrediente

4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăUlei de Canola, pentru grătarUlei de Canola, pentru grătar4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăFrunze de mărar, pentru garniturăFrunze de mărar, pentru garnitură596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirimărar proaspăt tocatmărar proaspăt tocat596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiripătrunjel proaspăt tocat cu frunze platepătrunjel proaspăt tocat cu frunze plate1lasăPătrunjel proaspătPătrunjel proaspăt4cuișoareusturoi, tocatusturoi, tocat11 kilogram de dovlecel,1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăGheațăGheață1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirimăsline kalamata fără sâmburi, tocate grosiermăsline kalamata fără sâmburi, tocate grosier4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare Kosher și piper negru proaspăt măcinatSare Kosher și piper negru proaspăt măcinat596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirisuc de lămâie proaspăt storssuc de lămâie proaspăt stors4lămâi, înjumătățitelămâi, înjumătățite596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriulei de măsline, plus mai mult pentru stropireulei de măsline, plus mai mult pentru stropire1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriUlei de măsline extra virgin grecescUlei de măsline extra virgin grecesc8roșiile de prune, cored, au înjumătățit drumul scurtroșiile de prune, cored, au înjumătățit drumul scurt1smallsceapa rosie, taiata in zaruri miciceapa rosie, taiata in zaruri mici1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii12creveți colosale (15 sau mai puțin pe kilogram), coada pe, decorticate și deveinedcreveți colosale (15 sau mai puțin pe kilogram), coada pe, decorticate și deveined12smallskalamari, capete și tentacule eliminate, organisme butterflied și a marcat pentru a preveni curlingkalamari, capete și tentacule eliminate, organisme butterflied și a marcat pentru a preveni curling

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista