Creveți la grătar Chipotle Lime cu Salsa de porumb și fasole neagră

Chipotle Lime creveți la grătar cu porumb și Salsa de fasole neagră ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 555 calorii. Pentru $ 4.46 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump pentru Al Patrulea Iulie. 307 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână chimen, piper măcinat, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de var, puteți urma acest fel principal cu Suc De Afine-Portocale Slushee ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este minunat. Încercați Chipotle Lime unt pui prăjit întreg cu fasole neagră + salată de porumb, Chipotle Lime creveți la grătar și porumb Guacamole Mini Tostadas, și Salsa De Porumb La Grătar Și Fasole Neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă chipotul, uleiul de măsline, chimenul, zahărul brun, coaja de tei, sucul de lămâie și coriandrul într-un castron și se lasă la marinat timp de 20 de minute.
Ungeți grătarul și grătiți creveții până la fiert, aproximativ 2-3 minute pe fiecare parte.Pentru Salsa de porumb și fasole neagră
Într-un castron mic, amestecați oțet balsamic, ulei, sare, zahăr, piper negru, chimen și Zaatar.
Într-un castron mediu, amestecați fasolea neagră, ardeiul roșu, jalapeno, ceapa verde și porumbul. Aruncați cu oțet și sos de ulei și garnisiți cu coriandru. Acoperiți și refrigerați.