Creveți la cuptor și sparanghel

Nevoie de o felul principal fără gluten și pescatarian? Creveții la cuptor și sparanghelul ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru $2.46 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 251 calorii, 20g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 6. Un amestec de creveți, sos de soia, cremă condensată de supă de creveți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Prăjituri din făină de porumb cu lămâie cu sos de ciocolată Lapsang Souchong ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sparanghel Creveți Se Amestecă, Skillet creveți și sparanghel, și Caserola de creveți și sparanghel.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați primele cinci ingrediente. Lingură într-un 8-in uns. vas de copt pătrat.
Se coace, neacoperit, la 425 cm.timp de 20 de minute sau până când creveții devin roz. Se acoperă cu crutoane, dacă se dorește; coaceți 5 minute mai mult.