Creveți Kahala și broccoli arunca
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați creveții și Broccoli Kahala. Această rețetă pescatariană servește 8 și costă $1.45 pe portie. O porție conține 366 calorii, 20g de proteine, și 12g de grăsime. 7 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de sare, ulei de măsline, margarină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Broccoli Creveți Paste Toss, Broccoli Paste Arunca, și Broccoli și ardei roșu aruncați.
Instrucțiuni
Aduceți o oală cu apă la fiert și gătiți broccoli 5 minute, doar până se înmoaie.
Se scurge și se lasă deoparte.
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați pastele de păr înger, gătiți timp de 4 minute, până când sunt al dente și scurgeți.
Încălziți margarina și uleiul de măsline într-o tigaie și gătiți ceapa și usturoiul până se înmoaie.
Se amestecă broccoli și creveți și se gătește până se încălzește. Aruncați cu pastele fierte, condimentați cu sare și piper și acoperiți cu brânză pentru a servi.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Mark West Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.