Creveți Jumbo la grătar cu unt de usturoi
Creveți Jumbo la grătar cu unt de usturoi-ierburi ar putea fi doar fără gluten, primar și pescatarian rețeta pe care ai căutat-o. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 237 calorii. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă din alimente și vin necesită busuioc, unt, sare și piper și patrunjel. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 22%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Lemony Herb-creveți Jumbo la grătar, Creveți Jumbo la grătar cu unt Kimchi-Miso, și Creveți la grătar cu sos de usturoi prăjit.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, combinați untul cu pătrunjelul, busuiocul, usturoiul și șalota și topiți la foc mic.;
Aprindeți un grătar sau încălziți o tigaie pentru grătar. Înjumătățiți creveții pe lungime, lăsându-i atașați la 1 inch sub cap. Devein creveți și răspândirea-le deschise. Se condimentează cu sare și piper, apoi se unge liberal cu untul de plante.
Grătiți creveții la foc mediu-fierbinte, cu coaja în jos, până când sunt ușor carbonizați, aproximativ 1 minut. Întoarceți și grătiți cealaltă parte până se rumenesc ușor, aproximativ 40 de secunde. Întoarceți din nou creveții.
Periați-le liberal cu mai mult unt de plante, presărați-le cu rom și grătiți până abia fierte și clocotind, cu aproximativ 1 minut mai mult.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.