Creveți Jumbo cu crustă de ghimbir și nucă de cocos

Creveți Jumbo cu crustă de ghimbir și nucă de cocos
Dacă doriți să adăugați mai multe fără lactate și pescatarian rețete pentru cutia de rețete, ghimbir și creveți jumbo cu coajă de nucă de cocos ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 838 calorii. Pentru 5,37 USD pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită creveți, frunze de cilantro, sare și piper proaspăt crăpat și sare. Funcționează bine ca un fel principal scump. Această rețetă este plăcută de 98 de mâncăruri și bucătari. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 25 minute. În general, această rețetă câștigă un destul de bine scor spoonacular de 59%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Creveți Jumbo cu crustă de ghimbir și nucă de cocos, Creveți Crustați Cu Nucă De Cocos-Macadamia - Cele Mai Bune Mușcături Ale Noastre, și Creveți Macadamia Crusted cu chutney de nucă de cocos.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-o friteuză sau o oală cu fund greu, încălziți suficient ulei de arahide pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale oalei, la 325 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De ArahideUlei De Arahide
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Într-un vas mare și puțin adânc, amestecați laptele de cocos, oul, ghimbirul ras și făina pentru a forma un aluat gros. La un al doilea vas superficial, adăugați nuca de cocos mărunțită. Înmuiați creveții în aluat, apoi rulați-i bine în bucățile de nucă de cocos. Aruncați-le, în loturi, în uleiul de arahide și prăjiți până când exteriorul lor este maro auriu și crocant, aproximativ 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos MărunțităNucă De Cocos Mărunțită
Lapte De CocosLapte De Cocos
Ulei De ArahideUlei De Arahide
Nucă De CocosNucă De Cocos
GhimbirGhimbir
CrevețiCreveți
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
RolaRola
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Transferați-le din friteuză într-un platou căptușit cu prosoape de hârtie și condimentați-le imediat cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
5
Transferați creveții într-un platou de servire și presărați coriandru și suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
CrevețiCreveți
6
Serviți-le cu sosul de scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
1
Într-o cratiță mică la foc mediu, încălziți chutney-ul de mango la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango ChutneyMango Chutney
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați laptele de cocos și amestecați bine pentru a combina. Se amestecă coaja, sucul de lămâie, zahărul, cayenne, ghimbirul și sarea. Continuați să gătiți până când ingredientele sunt complet încorporate și sosul s-a încălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De CocosLapte De Cocos
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
GhimbirGhimbir
SosSos
ZahărZahăr
SareSare
3
Adăugați niște coriandru tocat și scoateți cratița de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Transferați sosul într-un castron de servire și serviți cu creveții Jumbo cu coajă de ghimbir și nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți JumboCreveți Jumbo
Nucă De CocosNucă De Cocos
GhimbirGhimbir
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Vin recomandat: 1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii)., Băutură Alcoolică, Ingrediente, Pinot Noir, Vin Spumant, Chardonnay, Categoria De Produse Alimentare, Sauvignon Blanc, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Vin Alb Sec, Riesling, Pinot Grigio, Conserve Piersici, Scurse, Tipul Elementului De Meniu, Muscadet, Gruener Veltliner

Vinul alb, băutura alcoolică și ingredientul sunt alegerile mele de top pentru creveți Jumbo. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții preparați într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Casal Figueiran Antonio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
Casal Figueira Antonio
Casal Figueira Antonio
Arome Intense de flori albe, tarhon proaspăt, măr verde și galben, pere și vanilie. Pe cerul gurii, intens și luminos, cu textura matasoasa si o combinatie rara de greutate si eleganta livada fructe, flori, cutie de condimente și citrice luminoase duce la un finisaj lung, intens, cu tonuri lilting de ierburi verzi și minerale.Acesta este un vin destinat pentru bounty of the sea. Fluke crudo, branzino prăjită, stridii Rockefeller, sare și piper creveți.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Revista