Creveți glazurați cu miere
Creveții glazurați cu miere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 335 calorii, 49G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 5,04 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână creveți, sos chimichurri, sos de soia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Salată de rucola cu creveți glazurați cu miere, înveliți cu slănină, Miel Fript Glazurat Cu Miere Cu Sos De Mentă Cu Miere, și Miere de tei somon glazurat / / miere pentru hunny pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron mic; puneți deoparte jumătate din glazură.
Periați creveții cu glazura rămasă.
Creveți la grătar la foc mediu-mare 3 până la 4 minute sau până când sunt gata.
Periați cu glazură rezervată și serviți imediat cu sosuri.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rabble Pinot Gris. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.