Creveți Dulci Și Picante
Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Creveții dulci și picante ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 3,07 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 313 calorii. 29 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 minute. Dacă aveți melasă, melasă, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Creveți dulci și picante, Creveți Dulci Și Picante, și Creveți Dulci Și Picante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele, cu excepția creveților, într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde și amestecați până se încorporează complet. Acoperiți și încălziți timp de 40-60 de secunde. Amestecați bine, gustați și reglați picantul după gust. Împărțiți sosul în 2 boluri mici-unul pentru grătar și unul pentru scufundare. Acoperiți al doilea bol și lăsați-l deoparte. Este posibil ca acest sos să fie reîncălzit înainte de servire. Filetați creveții pe frigarui, periați cu puțin sos, apoi grătiți la foc mediu-mare. Continuați să ungeți creveții cu sos până la fiert. În funcție de mărimea creveților, gătiți 2-3 minute pe fiecare parte. Aveți grijă la flăcările din miere și melasă de pe grătar.
Serviți ca aperitiv cu al doilea bol de sos pentru scufundare. Sau serviți peste orez alb pentru un antreu.