Creveți De Vacanță Din Caraibe

Creveți De Vacanță Din Caraibe
Caraibe creveți de vacanță ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 136 calorii, 24g de proteine, și 3G de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. 97 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării din America Centrală. Dacă aveți la îndemână sos de soia, fulgi de piper, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până suc de lămâie ar putea urma acest curs principal cu Suc De Afine-Portocale Slushee ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 58%. Încercați Creveți Din Caraibe, Răspândirea Creveților Din Caraibe, și Creveți și crupe din Caraibe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare combinați ulei, ghimbir, suc de lămâie, usturoi, sos de soia, zahăr și piper roșu; se amestecă bine. Se amestecă creveții și cilantro. Acoperiți și refrigerați cu 1 până la 4 ore înainte de servire. Se amestecă ocazional în timp ce se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Thrive Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Revista