Creveți de susan negru glazurați cu soia cu tăiței Soba

Creveți de susan negru glazurați cu soia cu tăiței Soba
Creveții de susan negru glazurați cu soia cu tăiței Soba ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 3 și costă $9.04 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 92g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 1141 calorii. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați semințe de susan, sos de soia, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Fidea Soba De Susan, Fidea Soba De Susan, și Fidea Soba De Susan.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este St.Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate49
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista