Creveți de susan cu sos de coriandru-Lime

Creveți de susan cu sos de coriandru-Lime
Creveții de susan cu sos de coriandru-Lime sunt un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 36 de porții. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 49 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de piper, scallions, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Creveți Chili Lime cu sos de iaurt Cilantro, Creveți la grătar Cilantro Lime cu un sos cremos de scufundare cu Avocado, și Taco de creveți Popcorn cu Salsan de porumb și sos de lămâie Cilantro.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 204° și aranjați un suport în mijloc. Tapetați o foaie de copt cu folie; pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Așezați semințele de susan pe o farfurie; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
3
Combinați maioneza, coriandrul, sucul de lămâie, sosul de soia, uleiul de susan, ardeiul cayenne și scallions într-un castron mediu; pus deoparte.2
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Așezați creveții într-un castron mare, adăugați uleiul vegetal, sarea și piperul și aruncați pentru a acoperi. Înmuiați o parte a fiecărui creveți în semințele de susan prăjite, frigărui și așezați pe foaia de copt pregătită, semințele-cu fața în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
(tub Mare)(tub Mare)
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Coaceți până când creveții sunt fermi la atingere, aproximativ 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Se servește imediat cu sosul de scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
7
Distribuie Această Rețetă
8
Print
9
E-mail
10
Salva (402)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateGreu
Gata În25 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista