Creveți de nucă de cocos-Pecan cu sos de portocale

Creveții de nucă de cocos-Pecan cu sos de portocale ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție conține 229 calorii, 26g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $ 2.54 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați nucă de cocos, albușuri de ou, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi nuca de cocos îndulcită, puteți urma acest fel principal cu Cookie-uri Sandwich cu unt de arahide și jeleu de nucă de cocos (fără coacere, vegan, fără gluten) ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Creveți de nucă de cocos cu sos picant de portocale, Creveți de nucă de cocos cu sos de Mango de nucă de cocos, și Creveți de nucă de cocos cu sos de scufundare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cojiți creveții, lăsând cozile aprinse și devein, dacă doriți.
Presărați creveții uniform cu sare condimentată.
Bateti albusurile de ou intr-un bol mic pana se spumeaza.
Combinați nuca de cocos, nucile pecan și făina într-un castron puțin adânc.
Așezați un suport de sârmă acoperit cu spray de gătit într-o tigaie jellyroll de 15 x 10 inci căptușită cu folie de aluminiu.
Scufundați creveții, 1 odată, în albușuri de ou și dragați în amestec de nucă de cocos. Aranjați creveți pe raft. Înveliți creveții uniform cu spray de gătit.
Coaceți la 425 timp de 10 până la 15 minute sau doar până când creveții devin roz, întorcându-se după 5 până la 7 minute.
Se servește cu sos de portocale.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul cu tăișuri de cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să-ți tremure.