Creveții de nucă de cocos cu sos de scufundare ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 14 și costă 83 de cenți pe porție. O porție conține 107 calorii, 8g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Este perfect pentru Super Bowl. Dacă aveți la îndemână nucă de cocos, suc de lămâie, ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Creveți de nucă de cocos cu sos de scufundare cu nucă de Cocos Mango, Creveți de nucă de cocos cu sos de scufundare, și Creveți de nucă de cocos cu sos de scufundare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Înmuiați frigarui în apă timp de 15 minute. Între timp, încălziți cuptorul la 204°. tapetați tava de copt de 15x10 inci cu părțile laterale cu folie; pulverizați ușor folia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
În vasul superficial, amestecați împreună făină, pudră de curry, sare și piper roșu măcinat. Într-un alt vas superficial, bateți oul și apa până se amestecă. Într-un alt vas superficial, amestecați firimiturile de pâine și nuca de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Stropi în Formă De Inimă
Prune Sau Alte Fructe Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
3
Se usucă creveții cu prosoape de hârtie. Înveliți creveții cu amestec de făină. Se înmoaie în amestecul de ouă; se acoperă bine cu amestecul de firimituri.Filetați 2 creveți pe fiecare frigăruie, lăsând spațiu între fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
4
Se pune în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Coaceți 8 până la 10 minute sau până când creveții sunt roz și acoperirea începe să se rumenească. Între timp, într-un castron mic, amestecați ingredientele sosului.
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca gloata Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.