Creveți de nucă de cocos cu sos de muștar Maui
Creveții de nucă de cocos cu sos de muștar Maui sunt un fără lactate și pescatarian rețetă cu 10 porții. O porție conține 346 calorii, 6g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de suc de lămâie, lapte de cocos, sos de muștar maui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Creveți sote cu nucă de cocos și muștar, Creveți cu sos de muștar, și Creveți de nucă de cocos cu sos de scufundare cu nucă de Cocos Mango pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cojiți creveții, lăsând cozile aprinse. Creveți fluture făcând o fantă adâncă pe spatele fiecăruia de la capătul mare până la coadă, tăind, dar nu prin, curba interioară a creveților.
Amestecați laptele de cocos, coriandrul și sucul de lămâie într-un castron mare.
Adăugați creveți, aruncând ușor pentru a acoperi. Acoperiți și răciți 30 de minute.
Scurgeți creveții din amestec (nu uscați).
Bateți împreună făina și berea într-un castron mic.
Combinați nuca de cocos și pesmetul într-un vas puțin adânc. Scufundați creveții în aluat de bere; dragă în amestec de nucă de cocos, apăsând pe creveți.
Așezați creveții pe o foaie de copt; congelați 20 de minute.
Se toarnă ulei la adâncimea de 2 inci într-un cuptor olandez și se încălzește la 35
Gatiti crevetii, in loturi, 2 pana la 3 minute sau pana devin aurii.
Se scurge pe prosoape de hârtie și se presară ușor cu sare.
Se servește imediat cu sos de muștar Maui.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.