Creveți de nucă de cocos cu sos de muștar Maui

Creveți de nucă de cocos cu sos de muștar Maui
Creveții de nucă de cocos cu sos de muștar Maui sunt un fără lactate și pescatarian rețetă cu 10 porții. O porție conține 346 calorii, 6g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de suc de lămâie, lapte de cocos, sos de muștar maui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Creveți sote cu nucă de cocos și muștar, Creveți cu sos de muștar, și Creveți de nucă de cocos cu sos de scufundare cu nucă de Cocos Mango pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cojiți creveții, lăsând cozile aprinse. Creveți fluture făcând o fantă adâncă pe spatele fiecăruia de la capătul mare până la coadă, tăind, dar nu prin, curba interioară a creveților.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
2
Amestecați laptele de cocos, coriandrul și sucul de lămâie într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De CocosLapte De Cocos
Suc De LămâieSuc De Lămâie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați creveți, aruncând ușor pentru a acoperi. Acoperiți și răciți 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
4
Scurgeți creveții din amestec (nu uscați).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
5
Bateți împreună făina și berea într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
BereBere
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
6
Combinați nuca de cocos și pesmetul într-un vas puțin adânc. Scufundați creveții în aluat de bere; dragă în amestec de nucă de cocos, apăsând pe creveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Nucă De CocosNucă De Cocos
CrevețiCreveți
BereBere
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
7
Așezați creveții pe o foaie de copt; congelați 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Se toarnă ulei la adâncimea de 2 inci într-un cuptor olandez și se încălzește la 35
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
9
Gatiti crevetii, in loturi, 2 pana la 3 minute sau pana devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
10
Se scurge pe prosoape de hârtie și se presară ușor cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
11
Se servește imediat cu sos de muștar Maui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
SosSos

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rabla Pinot Gris
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista