Nu puteți avea niciodată prea multe rețete indiene, așa că încercați creveții de nucă de cocos cu sos de Curry roșu. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 125 calorii, 8g de proteine, și 9g de grăsime per portie. Pentru 91 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de mentă, pastă de curry thailandeză, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Creveți de nucă de cocos cu sos Curry roșu, Creveți De Nucă De Cocos Cu Sos De Curry, și Prăjituri de creveți curry de nucă de cocos cu sos de papaya-Lime.
Instrucțiuni
1
Încălziți 3 inci de ulei într-o tigaie mare adâncă sau oală grea la 325 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb, albușurile de ou, sarea și piperul până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Întindeți nuca de cocos într-un vas de plăcintă. Dragați creveții cu amestecul de amidon de porumb/albus de ou și scuturați orice exces. Apăsați creveții în fulgii de nucă de cocos; întoarceți creveții și apăsați din nou în nucă de cocos pentru a acoperi ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Nucă De Cocos
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Stropi în Formă De Inimă
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
4
Prăjiți creveții în loturi până când nuca de cocos se rumeneste, aproximativ 2 până la 3 minute. Folosind clești sau o lingură cu fante, scoateți creveții pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Aranjați creveții pe un platou, serviți imediat cu sos curry roșu și garnisiți cu ceapă verde și mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Curry
Ghimbir întreg, Zdrobit
Stropi în Formă De Inimă
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Supă De Pui Pudră Goya®
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
5
Așezați un vas mic la foc mediu și acoperiți cu uleiul. Amestecați pasta de curry roșie în tigaie și prăjiți-o până se aromează. Turnați încet laptele de nucă de cocos și continuați să amestecați pentru a încorpora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Curry Roșie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Adăugați sucul de lămâie (și 1 din jumătățile stoarse pentru un plus de aromă) și gătiți timp de 5 până la 10 minute pentru a se îngroșa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor Piure
7
Turnați sosul într-un bol de servire frumos și serviți cu creveții de nucă de cocos.
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Mark West Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.