Creveți de ghimbir cu sos thailandez dulce-picant

Creveții de ghimbir cu sos de scufundare Thailandez dulce-picant este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 10 porții. Acest fel principal are 137 calorii, 19g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru $3.03 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. Mergeți la magazin și ridicați creveți, oțet de orez, ketchup și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, care este solid. Rețete similare includ Creveți de ghimbir cu sos thailandez dulce-picant, Pui la grătar Thailandez cu sos dulce și picant, și Autocolante cu oală de creveți cu ghimbir cu sos picant de arahide.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, combinați ghimbirul cu oțetul, zahărul și ardeii iute. Se aduce la fierbere, amestecând pentru a dizolva zahărul.
Se transferă într-un castron mare; lasa sa se raceasca.
Într-o oală mare cu apă sărată clocotită, fierbeți creveții până la roz și fierbeți, aproximativ 2 minute.
Scurgeți creveții și adăugați-i în amestecul de ghimbir. Se amestecă cuburile de gheață și se dă la frigider cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Scurgeți creveții și uscați-i. Aruncați ghimbirul și ardeii iute.
Într-un castron mic, amestecați sosul de chili Thailandez cu sucul de lămâie, ketchup-ul și sosul de pește. Se dă la frigider până se răcește. Aranjați creveții pe un platou cu bețișoarele de țelină și sulițele de castraveți și serviți cu sosul.
Faceți înainte: creveții marinați și sosul de scufundare pot fi refrigerați separat peste noapte.