Creveți de dafin cu ierburi cu biscuiți de secară
Creveții de dafin cu iarbă cu biscuiți de secară sunt un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 108 calorii, 12g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți maioneză, sare și piper, tarhon și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Biscuiți Cu Brânză Cu Ierburi, Biscuiți De Stridii Cu Ierburi, și Biscuiți Cu Ierburi De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați creveți, maioneză, scallions, tarhon, 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Se servește răcit cu biscuiți de secară.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ați putea încerca este Ziobaffan organic Pinot Grigio. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio