Creveți Curry Prăjiți

Creveți Curry Prăjiți
Creveții curry ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 361 calorii, 22g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți creveți, sare, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Pachet Congelator Pentru Creveți, Creveți Thailandezi prăjiți cu dovlecei, și Rapid 10 Minute Creveți Teriyaki Se Amestecă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare sau wok, amestecați mărul, ceapa și țelina în unt timp de 10 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
2
Combinați făina, pudra de curry, sarea, ghimbirul și piperul; se adaugă la amestecul de mere și se amestecă bine. Se amestecă treptat bulionul, laptele și sosul Worcestershire. Se aduce la fierbere; se fierbe 2 minute, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 16 Chifle Sandwich12 Până La 16 Chifle Sandwich
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
(tub Mare)(tub Mare)
3
Adăugați creveți și încălziți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
4
Se servește peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)

Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio

Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Shelter Bay Stitch Sauvignon Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Shelter Bay Stitch Sauvignon Blanc
Shelter Bay Stitch Sauvignon Blanc
Nasul este foarte domina cu florale eterice, stonefruits coapte și citrice proaspete zesty. Acest lucru urmează până la palet cu aceleași citrice proaspete și arome de fructe de piatră albă coapte, cu o coloană vertebrală texturală subiacentă și o concentrație minerală pură. O aciditate perfect echilibrată și crunchy conferă vinului ridicare, prezență și echilibru.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista