Creveți Curry Indieni
Creveții Curry indieni ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 374 calorii, 34G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 3,56 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 27 minute. Mergeți la magazin și ridicați orez, pudră de curry, creveți și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Miel Curry Indian Ușor, Chili curry Indian și cartofi prăjiți la cuptor, și Cozi De Miel Curry În Stil Indian.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu - mare.
Adăugați ceapa și ardeiul jalapeo. Înveliți legumele cu spray de gătit; saut 4 minute.
Adăugați creveți, ghimbir și pudră de curry; saut 3 minute.
Adăugați lapte de cocos și următoarele 3 ingrediente. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 3 minute sau până când creveții sunt gata.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.